Maan vanhin kuljetusvälineiden erikoisliike - perustettu 1932

Rengastalo Oy Puh. (09) 454 2670  info@rengastalo.fi
Ota yhteyttä
Yritysesittely
Toimitusehdot
      

Alumiinikärry

Alumiinikärry Rengastalo Oy:stä

HUOM. Expresso alumiinikärryjen erikoisvanteiden vuoksi niiden max rengaspaine on 2,5 bar!

Expresso alumiinikärryt

Expresso alumiinikärryt täydentävät ensiluokkaisten kärryjemme valikoimaa. Ne ovat saksalaista huippulaatua Euroopan johtavalta alumiinikärryjen valmistajalta.

Meiltä saat myös Expresso alumiinikärryn varaosat ja huollon.

Alumiinikärry on kevyt ja kestävä - alumiini ei ruostu, vaan pysyy siistinä säästä riippumatta. Expressokärryt perustuvat modulaariseen rakenteeseen, mikä tarkoittaa, että lähes kaikkien Expressokärryjen osat ovat helposti ja edullisesti vaihdettavissa. Sen vuoksi Expressokärryt ovat lähes ikuisia.

Ergonomiset koirankorvakahvat, kärryn kallistusta helpottava jalkatuki, eli käyrä akseli, sekä levynokan muoto ja rakenne tekevät käytöstä mukavan vuosikausiksi. Nokkalevyjen kiinnitys on standardoitu, joten levyn kokoa voi valita vapaasti useimmille kärryille.

Expressokärryissä on joukko "piilotettuja" rakenne- ja materiaaliratkaisuja, joiden vuoksi rakenne on ylivoimaisen luja ja kestävä. Näköiskopiot eivät pääse ominaisuuksissa lähellekään.

Expresso alumiinikärryt

Hanki alumiinikärryt Rengastalosta!

Rengastalo Oy on Suomen vanhin kuljetusvälineiden erikoisliike. Myymme, maahantuomme ja valmistamme Suomessa kärryjä, vaunuja, pyöriä, yms. kuljetuksiin, muuttoihin ja tavaran siirtoon. Suunnittelemme ja valmistamme myös mittatilaustyönä tuotteita – ammattilaisten käyttöön ja laatutietoisille kuluttajille.