Maan vanhin kuljetusvälineiden erikoisliike - perustettu 1932

Rengastalo Oy Puh. (09) 454 2670  info@rengastalo.fi
Ota yhteyttä
Yritysesittely
Toimitusehdot
      
 
Varastokärryt, nokkakärryt, rengaskärryt  |  Lavavaunut, hyllyvaunut, rullakot, mappivaunut  |  Lava-alusta, häkki- ja allasvaunut, levyvaunut  |  Käsikärryt, kottikärryt, mastokärryt, yms.  |  Tynnyri- ja pullokärryt ja kätevät muuttoa helpottavat välineet  |  Expresso alumiinikärryt
 
 
 

Käsikärryt, kottikärryt, mastokärryt, yms.

Käsikärryt, maitokärryt, kottikärryt - jotka kestävät!

Palveluajatuksemme on aina ollut, että asiakas ansaitsee hyviä ja kestäviä tuotteita. Niihin täytyy voida luottaa joka kerta kun niitä käyttää.

Maineemme rakentaminen perustuu vuosikymmenten - yli 80 vuoden - tinkimättömään työhön laadun ja kestävyyden eteen. Sitä arvostavat niin ammattilaiset kuin kuluttajatkin, koska huono työkalu ei aiheuta kuin harmia - tai jopa vaaratilanteita. 

Meillä on vielä varastossa muutama huippulaatuinen kottikärry, jotka varmasti kestävät kovaakin käsittelyä. Valmistaja on Euroopan johtavia kottikärryn valmistajia ja mm. Saksan rautateiden (DB) hovihankkija, eli Matador BV Hollannissa. 

 

Autamme Sinua löytämään oikean ratkaisun käyttötarkoitukseesi

Tilauksesta valmistamme juuri Sinulle sopivan kuljetusvälineen, kärryn, vaunun, tms. kustannustehokkaasti ja nopeasti. Materiaalin käsittelyvälineet ovat erikoisalaamme. Pitkät perinteemme, kokemuksemme ja ammattitaitomme ovat käytettävissäsi.

Ota yhteyttä!