Maan vanhin kuljetusvälineiden erikoisliike - perustettu 1932

Rengastalo Oy Puh. (09) 454 2670  info@rengastalo.fi
Ota yhteyttä
Yritysesittely
Toimitusehdot
      

Kuljetusväline Rengastalo Oy:stä

Kuljetusväline

Kuljetusväline: Suomen vanhin kuljetusvälineiden erikoisliike. Myymme, maahantuomme ja valmistamme Suomessa kärryjä, vaunuja, pyöriä, yms. kuljetuksiin, muuttoihin ja tavaran siirtoon. Suunnittelemme ja valmistamme myös mittatilaustyönä kuljetusvälineitä ja muita tuotteita – ammattilaisten käyttöön ja laatutietoisille kuluttajille. Edustamme alansa johtavia valmistajia, Expresso, AAT, Manner, Rhombus, Cebora, Swede-Wheel, Gross Froelich, ESLA, MultiTrolley, yms.

Kärryt ja vaunut

Kestävät ja ergonomiset laatutuotteet, myös mittatilaustyönä. Omat tuotteemme ovat Suomessa valmistettuja josta syystä voimme helposti toteuttaa asiakkaiden omien mittojen mukaisia tuotteita - yleensä parin viikon toimitusajalla. Oikean mittainen tuote palvelee monissa paikoissa paljon paremmin kuin hieman väärän kokoinen - se tehostaa työtä ihan oikeasti. Oikeilla pyöränvalinnoilla voimme varmistaa että vaunu toimii kuten pitääkin - toisissa paikoissa halutaan hiljaa kulkevat ja kevyesti vierivät pyörät ja toisissa paikoissa pieni melu ei haittaa ja voidaan säästää hieman hankintakuluissa. 
Huippulaatuiset, modulaariset saksalaiset Expresso-alumiinikärryt ovat olleet ohjelmassamme yli 20 vuotta.
Meiltä saa myös maailmanhuippulaatuisia, alkuperäisiä PreStar-lavavaunuja ja HuaShuo kevyitä hyllyvaunuja/työkaluvaunuja, sekä esim. WESCO:n raskaan sarjan nokkakärryn.

Pyörät
Teollisuus- ja kalustepyörät

Maailma on täynnä pyöriä, eri kokoja, eri kantavuudella ja eri materiaaleista. Eri yhdistelmillä saadaan pyöriin erilaisia ominaisuuksia - mutta kaikkia yhdistelmiä meilläkään ei ole, vaikka valikoimamme on maamme suurimpia. Meillä on joukko tunnettuja päämiehiä/pyörän valmistajia, joten yleisimpiin tarkoituksiin meiltä löytyy useimmiten sopiva pyörä ja monasti myös hieman oudompiin tarpeisiin.

Muuttoa ja liikkumista helpottavat välineet

Laadukkaat tuotteet muuttoihin ja siirtoihin
Citypotkurit ja rollaattorit / kävelypyörät

Logitrans
Pumppukärryt, pinoamisvaunut, saksinostimet

Kuljetusvälineiden varaosat ja tarvikkeet

Kiinnitysremmit
Lisälaitteet, varaosat ja tarvikkeet muutto-, kuljetus- ja siirtotöihin.

Hanki kuljetusväline Rengastalosta!