Maan vanhin kuljetusvälineiden erikoisliike - perustettu 1932

Rengastalo Oy Puh. (09) 454 2670  info@rengastalo.fi
Ota yhteyttä
Yritysesittely
Toimitusehdot
      
   
 
 

Lastausalue-turvallisuus

Lastausterminaaleilla on paljon liikennettä, erilaisia ajamisen tapoja ja siksi erittäin suuria tapaturmariskejä.

Tyypilliset riskit liittyvät kuorman lastaukseen ja purkuun, jossa työntekijöillä on hyvin erilaiset taustat ja työkulttuurit ja siksi erilaiset käsitykset prosessista. Mahdolliset kielivaikeudet eivät paranna tilannetta, eikä kiire.

Päämiehemme Expresso-France on useita vuosia kehittänyt ja toimittanut tuotteita ja järjestelmiä tämän tärkeän työn suorittamiseksi turvallisesti.

Turvataso on sinun valittavissasi, alkean rengaskiiloista ja päättyen täysautomaattiseen prosessiin, joka ohjaa rekan lukitusta ja lastauslaiturin käyttöä ennen näkemättömällä tavalla, työturvallisuuden varmistamiseki.

Meiltä saat erilaiset liikkeellelähtöä estävät tuotteet, kuten rengaskiilat, myös hälytyslaitteineen, sekä erilaiset kehittyneemmät ratkaisut, jotka ohjaavat toimintoja prosessinomaisesti varmistaen kaikkien työntekijöiden ja laitteiden turvallisuuden.

 

Autamme Sinua löytämään oikean ratkaisun käyttötarkoitukseesi

Tilauksesta valmistamme juuri Sinulle sopivan kuljetusvälineen, kärryn, vaunun, tms. kustannustehokkaasti ja nopeasti. Materiaalin käsittelyvälineet ovat erikoisalaamme. Pitkät perinteemme, kokemuksemme ja ammattitaitomme ovat käytettävissäsi.

Ota yhteyttä!