Maan vanhin kuljetusvälineiden erikoisliike - perustettu 1932

Rengastalo Oy Puh. (09) 454 2670  info@rengastalo.fi
Ota yhteyttä
Yritysesittely
Toimitusehdot
      
 
Varastokärryt, nokkakärryt, rengaskärryt  |  Lavavaunut, hyllyvaunut, rullakot, mappivaunut  |  Lava-alusta, häkki- ja allasvaunut, levyvaunut  |  Käsikärryt, kottikärryt, mastokärryt, yms.  |  Tynnyri- ja pullokärryt ja kätevät muuttoa helpottavat välineet  |  Expresso alumiinikärryt
 
 
 

Lavavaunut, hyllyvaunut, rullakot, mappivaunut

UUSIA HUIPPULAATUISIA LAVA- ja HYLLYVAUNUJA

Olemme saaneet valikoimaamme
-   japanilaiset Prestar lavavaunut, jotka ovat Japanin vaativien markkinoiden markkinajohtaja. Samannäköisiä tuotteita on markkinoilla, mutta eron huomaa kun katsoo viimeistelyä, pyörien laatua, reunan rakennetta, pohjan jäykisteitä, liukumattoman pinnan laatua ja kiinnitystä yms. Laatutuote eroaa aina halpakopiosta ja palvelee ostajaa joka kerta.

-  taiwanilaisen Hua Shuon hyllyvaunut, jotka puolestaan ovat markkinajohtaja (ja eniten kopioitu) Taiwanissa. Niiden rakenne ja materiaalit ovat lujuudeltaan ylivoimaiset, josta syystä kaikkien hyllyvaunujen kantavuus on 250 kg - aina!  Kuulalaakeroidut pyörät tekevät niistä hiljaiset ja todella kevyesti liikuteltavat. Myös näistä löytyy samannäköisiä tuotteita, mutta niiden lujuus (tason kantavuus) on lähes poikksuksetta selvästi alhaisempi.

 

Autamme Sinua löytämään oikean ratkaisun käyttötarkoitukseesi

Tilauksesta valmistamme juuri Sinulle sopivan kuljetusvälineen, kärryn, vaunun, tms. kustannustehokkaasti ja nopeasti. Materiaalin käsittelyvälineet ovat erikoisalaamme. Pitkät perinteemme, kokemuksemme ja ammattitaitomme ovat käytettävissäsi.

Ota yhteyttä!