Maan vanhin kuljetusvälineiden erikoisliike - perustettu 1932

Rengastalo Oy Puh. (09) 454 2670  info@rengastalo.fi
Ota yhteyttä
Yritysesittely
Toimitusehdot
      

Lavavaunu

Hanki lavavaunu Rengastalo Oy:stälaadukas lavavaunu

Tutustu lavavaunuihin ja hyllyvaunuihin alla olevasta linkistä:

Lavavaunu ja hyllyvaunu

Lavavaunu - Valmistamme joukon erilaisia lava- ja hyllyvaunuja erilaisiin tarkoituksiin, aina 400 kg kantavuuteen asti. Tarvittaessa voimme tehdä mittojenne mukaisen vaunun ja suuremmallakin kantavuudella.

- Valikoimassamme on nyt myös Prestar lavavaunu -mallisto. Prestar lavavaunut ovat Japanin vaativien markkinoiden markkinajohtaja. Se johtuu loppuun asti mietityistä rakenteista ja materiaaleista, joiden ansiosta tuotteiden lujuus on ylivoimainen kilpailijoihin nähden. Lavojen prässätty pohjakuvio antaa jäykkyyttä ja lujuutta, jota halpakopioissa ei ole. Pehmennetyt reunat suojaavat kolhuilta ja liukuestekumi pinnassa on todellakin korkealuokkainen ja pysyvästi kiinnitetty - se ei repsota vuosienkaan käytön jälkeen.
- Valikoimassamme on myös Taiwanilaisen Hua Shuon hyllyvaunut, jotka puolestaan ovat markkinajohtaja (ja eniten kopioitu) Taiwanissa. Niiden rakenne ja materiaalit ovat lujuudeltaan ylivoimaiset, koska tasot tehdään lasikuituvahvisteisesta polyprolyleenistä, joka on kierrätysmuovia huimasti lujempaa. Sen vuoksi kaikkien hyllyvaunujen kantavuus on 250 kg - aina - ja tasokohtainen kantavuus riippuen tasojen määrästä. Hyllyvaunujen kuulalaakeroidut pyörät tekevät niistä hiljaiset ja todella kevyesti liikuteltavat.

- meillä on myös kätevä, teleskooppitasolla varustettu lavavaunu, RTEX 540, jonka kantavuus on 150 kg, ja se todellakin on 150 kg.

Hanki laadukas lavavaunu Rengastalosta!

Mikäli tarvitset apua sopivien lavavaunujen löytämiseen, ota yhteyttä myyntiimme. Henkilökuntamme tuntee hyvin kaikki tarjolla olevat mallit ja osaa auttaa Sinua oikean tuotteet löytämisessä.