Maan vanhin kuljetusvälineiden erikoisliike - perustettu 1932

Rengastalo Oy Puh. (09) 454 2670  info@rengastalo.fi
Ota yhteyttä
Yritysesittely
Toimitusehdot
      

Nokkakärry

Rengastalon nokkakärry on omaa suunnitteluamme ja täysin Suomessa valmistettu - renkaita lukuunottamatta.

Nokkakärry tarpeeseen kuin tarpeeseen Rengastalosta. iso pyöräinen NokkakärryOlemme Suomen johtava nokkakärryjen valmistaja. Ammattilaisille tarkoitettu nokkakärry on vankkarakenteinen ja pitkäikäinen. Sen tasapaino on erinomainen raskaallakin kuormalla. Porrasmalleissa on lisäksi vahvat liukujalakset, joilla kärryä voi liu'uttaa porrasaskelmia pitkin, tai voit valita mallin, jossa on "tähtipyörästö", eli porrasaskelmille pyörähtävä 3-pyöräinen ratkaisu.

Pienet tai taittuvat nokkakärryt ovat kevyitä ja tilaa säästäviä. Siitä huolimatta ne ovat kestäviä ja varustettuja tarkoitukseen sopivilla pyörillä, jotka tekevät kärryistä luotettavia.

Laadukas nokkakärry palvelee käyttäjäänsä vuosikymmeniä ja sopii niin pesukoneiden, kylmäkalusteiden kuin pakettien ja muiden laitteiden kuljettamiseen. Hyvälaatuisia renkaita ei tarvitse pumpata yhtenään, vaan ehkä muutaman vuoden välein, käytöstä riippuen. Tyhjällä renkaalla ei kuitenkaan pidä ajaa, koska se rikkoo renkaan hyvin nopeasti.

Tuotteillamme on vahva maine kestävyydestä ja tarkoituksenmukaisuudesta, josta osoituksena asiakkaiden antama kouluarvosana 9,0 tuotelaadusta  (asiakaskysely keväällä 2010 ja 2012 ja 2014 ja 2017).

Hanki laadukas, kotimainen nokkakärry Rengastalosta!

Tarvittaessa teemme juuri sinulle sopivan nokkakärryn parissa viikossa, eikä se edes maksa kauheasti.

porraskiipiä nokkakärry Käytämme kärryissä ainoastaan laadukkaita, sisärenkaallisia tai puhkeamattomia solukumi- tai polyuretaanirenkaita. Tarkkuuskuulalaakeroidut renkaat vierivät kevyesti ja kestävät pitkään, mutta meiltä löytyy myös edullisempia malleja liukulaakerein.

Tutustu nokkakärryvalikoimaamme alla olevasta linkistä:

Nokkakärryt eli varastokärryt

Nokkakärry ja renkaiden ilmapaine:

Renkaan ilmapaine on aina merkitty renkaaseen tai vanteeseen, noudata sitä! Käyttämiemme nokkakärryjen enimmäisrengaspaineet ovat seuraavat:

Teräsvanteinen rengas 260x85 (3.00-4)  3,5 bar
Muovivanteinen rengas 260x85   2,5 bar (EI enempää!)
Etenkin muovivanne voi rikkoontua, jos ylittää enimmäispaineen.
HUOM. Expresso alumiinikärryjen erikoisvanteiden vuoksi niiden max rengaspaine on 2,5 bar!

Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää.