Maan vanhin kuljetusvälineiden erikoisliike - perustettu 1932

Rengastalo Oy Puh. (09) 454 2670  info@rengastalo.fi
Ota yhteyttä
Yritysesittely
Toimitusehdot
      

Rollaattori

Rollaattori - Kotimainen ESLA-kävelypyörä

ESLA-malliston rollaattoriRollaattori on turvallinen liikkumisen apu niin ulkona kuin sisälläkin. Sen huolettomat puhkeamattomat solukumipyörät ovat sopivan pehmeät ja toimivat kaikenlaisilla alustoilla.

ESLA rollaattori on Suomessa valmistettu ja suunniteltu. Se on kehitetty vastaamaan käyttäjien vaatimuksia. Rollaattori toimitetaan asiakkaalle aina valmiiksi koottuna ja säädettynä.

Hanki rollaattori verkkokaupastamme

ESLA-kävelypyörä sopii hyvin kauppa- ja asiointireissuille. Se taittuu  tarvittaessa kätevästi kokoon ja se on helppo ottaa mukaan vaikkapa taksiin. Erittäin tilava tavarakori on jokaisen ESLA-kävelypyörän vakiovaruste.

ESLA-kävelypyörää on turvallinen käyttää sen 360 astetta kääntyvien etupyörien, yksilöllisesti säädettävien ohjaustankojen (molemmille käsille erikseen) sekä kunnollisten käsijarrujen ansiosta. Stabiilin rakenteensa ansiosta se ei kaadu, kuten kapeammat rollaattorit saattavat tehdä. Käyttäjien turvallisuus on suunnittelussa ollut etusijalla, mikä näkyy myös siinä että ESLAn tuotteet on testettu ja hyväksytty niin Suomessa (VTT), Saksassa (TÜV) kuin Norjassa (Sintef).

ESLA-kävelypyörässä on myös seisontajarrut ja pehmustettu istuin levähtämistä varten.

Tutustu ja tilaa kotimainen rollaattori alla olevasta linkistä

Rollaattorit

Rengastalo Oy on Suomen vanhin kuljetusvälineiden erikoisliike. Myymme, maahantuomme ja valmistamme kotimaisia kärryjä, vaunuja, pyöriä, yms. kuljetuksiin, muuttoihin ja tavaran siirtoon. Suunnittelemme ja valmistamme myös tilauksesta mittatilaustuotteita ammattilaisten käyttöön ja myös laatutietoisille kuluttajille.