Maan vanhin kuljetusvälineiden erikoisliike - perustettu 1932

Rengastalo Oy Puh. (09) 454 2670  info@rengastalo.fi
Ota yhteyttä
Yritysesittely
Toimitusehdot
      

Rengastalo Oy:n yleiset myynti- ja toimitusehdot

Myynti- ja toimitusehtomme ovat 1.6.2016 alkaen, ellei tarjous- tai tilausvaiheessa ole toisin sovittu, seuraavat:

1. Hinnat ovat tarjous/tilauspäivän myyntihintoja, vapaasti varastossamme Helsingissä, ilman pakkausta.
2. Laskujen käsittelystä veloitamme 9,20 € (+ alv) jokaisesta laskusta
3. Pakkaus- ja käsittelykuluina veloitamme 8,70 € (+ alv) alle 70,- € netto kertaostoista. Mikäli lähetys vaatii erikoispakkauksen, veloitetaan se erikseen.
4. Tavara toimitetaan asiakkaan vastuulla ja vakuutetaan ainoastaan pyynnöstä. Asennus tai kokoonpano ei sisälly hintaan.
5. Tuotteista, jotka sisältävät ilma- ja umpikumirenkaita, joiden koko on suurempi kuin 4.00-8, veloitamme aina jätehuoltolaissa määrätyn kierrätysmaksun.
6. Oikein toimitettujen, käyttämättömien vakiotuotteiden palautuksesta hyvitämme 85 % tuotteiden laskutusarvosta. Palautusaika 10 päivää.
7. Hyvitämme vain etukäteen sovitut palautukset. Palauttaja maksaa aina rahdin. Erikoistuotteita, tai erikoistarjouksena myytyjä tuotteita, emme hyväksy palautettaviksi.
8. Tuotetta, toimitusta tai hintaa koskevat huomautukset on tehtävä 8 päivän kuluessa laskun saapumisesta tilaajalle.
9. Maksuehto tiliasiakkaillemme on 14 pv netto. Maksukehotuksesta laskutamme 10,30 € (+alv).
10. Viivästyneistä suorituksista veloitamme korkolakiin (633/82) perustuen 11%:n viivästyskoron. Jos viivästys on toistuva, pidätämme itsellämme oikeuden muuttaa asiakkaan maksu- ja toimitusehtoja jatkossa.
11. Tilaajille, joilla ei ole avattua tiliä liikkeessämme, toimitamme tilaukset jälkivaatimuksella tai postiennakolla.
12. Voimme tilauksesta tehtävistä erikoistuotteista periä 1/3 ennakkomaksun. Tilatun erikoistuotteen voi perua 3 päivää tilauspäivästä, sen jälkeen veloitamme valmistusasteen mukaan.
13. Omistusoikeus toimitettuun tavaraan säilyy toimittajalla, kunnes kauppahinta mahdollisine viivästysmaksuineen, on kokonaan maksettu. Tämä koskee myös toimitettua tavaraa, joka on asennettu tai muulla tavalla
liitetty tuotteeseen tai tavaraan, jonka tilaaja on ottanut haltuunsa myyntiä varten.
14. Hinnat perustuvat tarjous/tilauspäivänä voimassa oleviin valuuttakursseihin, arvonlisä-veroon, tulleihin sekä muihin viranomaisten säädöksiin. Mikäli mainituissa tekijöissä tapahtuu muutoksia tavaran toimituspäivään mennessä, pidätämme itsellämme oikeuden vastaaviin muutoksiin.

Tehdessään tilauksen ostaja hyväksyy yllämainitut ehdot.