Maan vanhin kuljetusvälineiden erikoisliike - perustettu 1932

Rengastalo Oy Puh. (09) 454 2670  info@rengastalo.fi
Ota yhteyttä
Yritysesittely
Toimitusehdot
      

10.04.2018  Suru-uutinen - Nils-Erik Kullberg on poissa
Rengastalon pitkäaikaisin työntekijä, toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja ja osakas, vuosina 1945-2006, on kuollut 97 vuoden ikäisenä. Nissen ura nuoresta myyntitykistä  aina omistajaksi ja hallituksen puheenjohtajaksi, sekä hänen työnsä yrityksen hyväksi ja alan suurena vaikuttajana, on merkittävä ja ainutlaatuinen.

Muistamme Nisseä lämmöllä ja esitämme syvän osanottomme omaisille.    

 

15.12.2017 Rengastalo 85 vuotta
Tänään on tasan 85 vuotta siitä, kun Rengastalo perustettiin.
Silloin yritys oli kumiverstas, joka itse valmisti ja korjasi auton renkaita yms. 30-luvulla oli puutetta lähes kaikesta ja kaikki piti korjata - uuteen ei ollut varaa, tai uutta tavaraa ei kertakaikkiaan ollut saatavissa.
Ajat ovat muuttuneet, nyt elämme yltäkylläisyydessä - tämä kansa on tehnyt todellisen uroteon Suomen kehittämisessä ja Rengastalo on ollut osa sitä kehitystä.
Matkan varrella kumiverstaassta kehittyi maamme johtava kuljetusvälineiden erikoisliike.

Kiitos kaikille asiakkaille ja toimittajille yms. menneistä vuosista!

06.12.2017 Suomi 100 vuotta
Suomen tasavalta oli 15-vuotias teini, kun Rengastalo perustettiin vuonna 1932.
Tänä päivänä on vaikeata kuvitella sitä arkea, jota silloin elettiin eri puolilla maata.
Suomea on rakennettu 100 vuotta kovalla työllä ja puolustettu periksiantamattomalla asenteella - ja niin meidän tulee tehdä edelleen ja joka päivä, ei vain itseämme ja lapsiamme varten, vaan myös siksi, että sillä kunnioitamme edellisten sukupolvien työtä ja uhrausta.

Suomi 100 antaa erityistä aihetta olla maastamme ylpeä!  Kiitos Suomi!  

 

01.12.2017 Rengastalo on Luotettava Kumppani
Sitä olemme kyllä olleet koko 85-vuotisen toimintamme ajan, mutta nyt olemme liittyneet myös Tilaajavastuun Luotettava Kumppani-joukkoon. 

 

16.11.2017 Yrittäjien ja LYK:n yrittäjyyspäivä
Jo perinteeksi muodostunut Lauttasaaren Yrittäjien ja paikallisen koulun, LYK:n yhteinen yrittäjyyspäivä järjestettiin tänään. Aamupäivällä oli arvovaltaisia puhujia koululla, mm. Suomen Pankin pääjohtaja Erkki Liikanen. Iltapäivällä oppilaat tekivät vierailut eri yrityksiin, kuuntelemaan yrittäjien tarinoita. Rengastalo oli taas mukana ja sai 4 nuorta ja mukavaa oppilasta vieraakseen.

 

28.10.2017 Presidentintekijä?
Sauli Niinistön valitsijayhdistys kärrää yli 156.000 kannatuskorttia Oikeusministeriöön, käyttäen Rengastalon maahantuomaa Expresso alumiinikärryä.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuvassa Pirkko-Liisa ja Heikki A. Ollila