Maan vanhin kuljetusvälineiden erikoisliike - perustettu 1932

Rengastalo Oy Puh. (09) 454 2670  info@rengastalo.fi
Ota yhteyttä
Yritysesittely
Toimitusehdot
      

 

15.12.2017 Rengastalo 85 vuotta
Tänään on tasan 85 vuotta siitä, kun Rengastalo perustettiin.
Silloin yritys oli kumiverstas, joka itse valmisti ja korjasi auton renkaita yms. 30-luvulla oli puutetta lähes kaikesta ja kaikki piti korjata - uuteen ei ollut varaa, tai uutta tavaraa ei kertakaikkiaan ollut saatavissa.
Ajat ovat muuttuneet, nyt elämme yltäkylläisyydessä - tämä kansa on tehnyt todellisen uroteon Suomen kehittämisessä ja Rengastalo on ollut osa sitä kehitystä.
Matkan varrella kumiverstaassta kehittyi maamme johtava kuljetusvälineiden erikoisliike.

Kiitos kaikille asiakkaille ja toimittajille yms. menneistä vuosista!

06.12.2017 Suomi 100 vuotta
Suomen tasavalta oli 15-vuotias teini, kun Rengastalo perustettiin vuonna 1932.
Tänä päivänä on vaikeata kuvitella sitä arkea, jota silloin elettiin eri puolilla maata.
Suomea on rakennettu 100 vuotta kovalla työllä ja puolustettu periksiantamattomalla asenteella - ja niin meidän tulee tehdä edelleen ja joka päivä, ei vain itseämme ja lapsiamme varten, vaan myös siksi, että sillä kunnioitamme edellisten sukupolvien työtä ja uhrausta.

Suomi 100 antaa erityistä aihetta olla maastamme ylpeä!  Kiitos Suomi!  

 

01.12.2017 Rengastalo on Luotettava Kumppani
Sitä olemme kyllä olleet koko 85-vuotisen toimintamme ajan, mutta nyt olemme liittyneet myös Tilaajavastuun Luotettava Kumppani-joukkoon. 

 

16.11.2017 Yrittäjien ja LYK:n yrittäjyyspäivä
Jo perinteeksi muodostunut Lauttasaaren Yrittäjien ja paikallisen koulun, LYK:n yhteinen yrittäjyyspäivä järjestettiin tänään. Aamupäivällä oli arvovaltaisia puhujia koululla, mm. Suomen Pankin pääjohtaja Erkki Liikanen. Iltapäivällä oppilaat tekivät vierailut eri yrityksiin, kuuntelemaan yrittäjien tarinoita. Rengastalo oli taas mukana ja sai 4 nuorta ja mukavaa oppilasta vieraakseen.

 

19.10.2017  Rengastalo Suomen Vahvimmat Platinum
Suomen Asiakastieto Oy on myöntänyt Rengastalolle Suomen Vahvimmat Platinum-sertifikaatin, osoituksena siitä, että olemme 10 vuotta olleet Suomen Vahvimmat-luokituksen arvoisia.

Itse asiassa sertifikaatin saa jo 3 vuoden yhtäjaksoisesta kuulumisesta Suoman Vahvimmat-joukkoon, mutta meillä tosiaan on 10 vuotta täynnä!

21.6.2017 Asiakaskyselyn arvonta on suoritettu
Asiakaskyselyyn osallistuneiden kesken on lupauksemme mukaisesti arvottu S-Ryhmän 100,- Euron lahjakortti ja sen voitti Tomas Gustafsson/ViskoTeepak Oy Ab, jolle asiasta on kerrottu ja joka lähipäivinä saa lahjakortin. Onnea voittajalle!


19.6.2017 Asiakaskyselyn tulokset

Urano Oy suoritti toukokuussa asiakaskyselyn, jonka tarkoituksena on selvittää mitä asiakkaamme meistä ajattelevat ja mitä arvostavat ja mitä eivät. Tulokset ovat nyt selvillä ja kiitämme taas nöyrästi saamastamme palautteesta - suurin osa erittäin positiivista, mutta onhan meillä myös petrattavaa!

Suuri kiitos kaikille teille, jotka vastasitte kyselyyn ja autatte meitä kehittymään!   


31.5.2017 Edustava nokkakärry Stockmannilla
Niemi Palvelun palvelupiste Stockmannin keskustan tavaratalossa sai tyylikkään, Niemi-punaisen nokkakärryn osastolleen.
Kärry on rakenteeltaan samanlainen kuin Niemen muuttotöissä käyttämät, Rengastalon valmistamat, kotimaiset nokkakärryt. Mukana kotimaisissa talkoissa - hyvä Suomi 100!

Stockmann 20170531_resized.jpg

 

20.4.2017 Asiakastyytyväisyyskysely 2017

Pian käynnistyy Rengastalon asiakastyytyväisyystutkimus Urano Oyn toteuttamana.
Urano on johtava valmennus- ja asiakassuhdeyritys, joka nyt kolmannen kerran toteuttaa meille tämän tutkimuksen.

Jos sinä saat kyselyn, toivomme, että käyttäisit pienen hetken ja antaisit rehellisen palautteesi meille. Se on arvokas apu meille, toimintamme kehittämisessä.

KIITOS!

 

12.4.2017 Edistyksellinen jakeluvaunu Lauttasaaressa

Rengastalo on toimittanut erän sähkömoottorilla toimivia T2M-vaunuja jakelukäyttöön Lauttasaaressa. T2M, eli touch-to-move, tarkoittaa, ettei niitä tarvitse työntää vaan ne kulkevat höyhenenkevyen kosketuksen perusteella eteen- ja taaksepäin, kaartaen ja myös ylä- ja alamäissä. Raskaammankin kuorman jakelu käy lähes leikiten.

    T2M Delivery April 2017-resized.jpg

 

12.3.2017 UUTUUS: kevyt lavansiirtolaite Pallea Cross

Valikoimamme on taas laajentunut kätevällä laitteella: Pallea lavansiirtolaite. Se soveltuu erinomaisesti kevyille lavoille/eholavoille eritysesti ahtaissa tiloissa, koska se kääntyy paikallaan ja sitä voi myös työntää poikittain, eli vaikkapa seinää vasten.  

Katso video tästä.

 

1.6.2016 Uusi kirjanpitäjä Rengastalolle

Uudeksi kirjanpitäjäksi on valittu Jaana Kumpulainen. Jaana on hoitanut vastaavia tehtäviä muutamassa muussakin yrityksessä ja tuntee myös Rengastalolla käytettävää järjestelmää entuudestaan. Toivotamme Jaanan tervetulleeksi joukkoomme! 

 

31.5.2016 Kirjanpitäjä eläkkeelle

Rengastalon kirjanpitoa yli 9 vuotta ansiokkaasti hoitanut Pirkko Jytilä on tänään viimeistä päivää töissä ja siirtyy ansaitulle eläkkeelle perinteisen kahvituksen, kiitospuheen yms. saattelemana. 
Kiitos Pirkko ja nautinnollisia eläkepäiviä!

 

5.2.2016 Porraskiipijä CC160 koekäytössä Auto, tekniikka ja kuljetuslehdessä
Numerossa 1/2016 lehti koekäyttää CargoMaster CC160 otsikolla "Pyyteetön apulainen".
Katso tästä  tai video tästä    

 

22.12.2015 Hyvää Joulua ja Onnellista Vuotta 2016
Tänä jouluna tuemme UNICEF:n arvokasta työtä maailman lasten hyväksi.

 

29.10.2015 Vuoden Yrittäjä 2015
Lauttasaaren Yrittäjät on vuosikokouksessan 29.10.2015 julkistanut Lauttasaaren Vuoden Yrittäjän - kunnia osoitettiin Rengastalolle ja yrittäjä Mikael Franck'lle.
Kunnia kuuluu tietysti koko henkilökunnalle ja kaikille sidosryhmillemme.

Kiitämme nöyrästi kunnianosoituksesta, joka velvoittaa ja kannustaa taas jatkamaan hyvää työtä.

 

29.10.2015 Lauttasaaren Yrittäjien ja LYK:n yrittäjyyspäivä
Lauttasaaren Yrittäjät ja LYK:n perinteinen Yrittäjyyspäivä koulun 9-luokkalaisille 29.10.
Rengastalo on alusta alkaen ollut mukana projektissa ja ottanut vastaan pienen ryhmän oppilaita tutustumaan yritykseen ja yrittäjyyteen.

 

20.10.2015  Uusi, kätevä tuote vihdoin saapunut
Sisälogistiikkamessuilla esittelimme mm. Carrymate-kantokahvaa, joka soveltuu erinomaisesti litteiden kappaleiden siirtoon (levyt, ovet, ikkunat, ...), materiaalista riippumatta.
Nopea kiinnitys, nopea irrotus - ja ergonominen nosto/kantaminen.
Nyt vihdoin tehdaslähetys saapui ja pääsemme lähettämään tilattuja tuotteita asiakkaille. Tutustu sinäkin siihen tästä.

16.10.2015 Sisälogistiikkamessut
Messuilla viime viikolla kävi n. 7300 vierailijaa, mikä on loistava kävijämäärä! Kiitos kaikille, jotka vierailivat Rengastalon osastolla - ainakin meistä tuntui välillä siltä ettemme ehtineet keskustella kaikkien halukkaiden kanssa. Olemme toki aina käytettävissä, vaikkei messuja olisikaan - tervetuloa vain soittamaan tai käymään myymälässämme.
  

18.9.2015 Perjantaina olemme valmennuksessa, joka on sovittu jo viime keväänä - ja siksi myymälämme on kiinni.
Valmiiksi tilatut tuotteet voi noutaa varaston puolelta, Kiviaidankatu 2 G

 

11.08.2015 CargoMaster-porraskiipijäperhe kasvaa
Maailman johtava akkukäyttöisten porraskiipijöiden valmistaja, AAT GmbH, tuo uusia malleja markkinoille ja voittokulku jatkuu.
Ensiesittely Suomessa Sisälogistiikkamessuilla, 7-8.10.2015.
Osasto 3e18 Tervetuloa!   Ja pysy kanavalla!

08.04.2015 Kevätaurinko lämmittää ja kottikärrykausi alkaa

Onko kottikärryn rengas tyhjentynyt talven aikana? Yleensä syynä on ala-arvoinen tai kokonaan puuttuva sisäkumi. Jos ulkokumi on kunnossa, niin riittää että siihen laitetaan hyvä sisäkumi. Katso renkaan kyljestä renkaan koko, esim. 4.00-6!
Meiltä saat hyvälaatuiset ulko- tai sisäkumit, joilla kottikärry on taas käyttökunnossa. Tarvittaessa saat myös kokonaan uuden pyörän, vanteineen kaikkineen - jopa uuden akselin, jos vanha akseli on kooltaan epästandardi. Epästandardiakselit ovat yleensä 15, 16 tai 17 mm, kun standardiakselit ovat 20 tai 25 mm.
Hyvä kottikärry ansaitsee hyvän renkaan, mutta jos kärry on hutera ja heikko, niin suosittelemme kunnollisen kärryn hankkimista samantien - huonosta kärrystä ei saa hyvää edes hyvillä pyörillä.
Oletko muuten miettinyt mikä on kottikärryssä oleellisinta sinulle - hinta, kuuppa, pyörä, kantavuus, pitkäikäisyys, tasapaino, koko, ...?

 

03.03.2015 Valikoimassamme on nyt myös laadukkaat työkaluvaunut
Meiltä saa nyt myös laadukkaat, kevyet työkaluvaunut, joiden kantavuus on AINA 250 kg, erinomaisten materiaalien ansiosta. Hyvien, laakeroitijen pyörien ansiosta ne liikkuvat kevyesti ja hiljaa. Laatikot ja/tai kaapinovet ovat lukollisia.

Katso tästä.
 

19.12.2014  Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta !
Kiitämme päättymässä olevasta vuodesta ja siitä luottamuksesta, jota olette meille osoittaneet.

Toivotamme kaikille rentouttavaa ja rauhallista joulun aikaa sekä onnea ja menestystä vuodelle 2015.

Tänä jouluna tuemme UNICEF:n arvokasta työtä maailman lasten hyväksi.

 

17.12.2014  TM Rakennusmaailma nro 12
Kannattaa hakea lehtikioskilta - lehti esittelee "Apuvälineet raskaiden taakkojen siirtelyyn"-artikkelissaan kuluttajanäkökulmasta (ja taloyhtiöt, mökkiläiset, maalaistalot...) erilaisia apuvälineita, joukossa myös Rengastalon tuotteita. Ergonomialla on tärkeä osuus tarkastelussa ja sehän on eräs kulmakivi tuotteissamme.
Kannattaa lukea! Myös kuljetusammattilaisten.

 

26.11.2014 TM Rakennusmaailma kokeilee kuljetusvälineitä
17.12. julkaistavassa numerossaan TM Rakennusmaailma esittelee erilaisia kuljetusvälineitä ja niiden ergonomisuutta. Joukossa on myös Rengastalon tuotteita.

Jäämme jännittyneinä odottamaan mitä lehti kirjoittaa. 

21.11.2014  Sisälogistiikkamessut 2014
2-päiväiset messut ovat nyt onnellisesti takana. Kävijöiden määrä ei häikäissyt, mutta tässäkin laatu korvasi määrän. KIITOS kaikille, jotka kävivät osastollamme.

Rengastalo esitteli mm. Expresson sensoriohjatun touch-2-move-vaunun, jonka avulla voi työntää 500 kg TÄYSIN ILMAN voimankäyttöä. Monet vieraat pääsivät kokeilemaan miltä tuntuu kun vaunu liikkuu lähes ajatuksen voimalla, kun kädensijoissa sijaitsevat sensorit aistivat käyttäjän kulkusuunnan, -nopeuden ja käännökset.
Myös akkukäyttöiset CargoMaster-porraskiipijät saivat ansaittua huomiota.
Moni kävijä oli kiinnostunut asiakaskohtaisesti suunnitelluista vaunuista, joka on eräs vahvuutemme. Räätälöity vaunu kahdessa viikossa! "Ei huono!" sanoisi Jorma Uotinen.  

07.11.2014 Asiakkaat antavat loistavia arvosanoja Rengastalolle
Tämänkertainen asiakaskysely on tehty ja saimme tulokset eilen. Palaute imartelee meitä, arvosanat ovat erinomaiset ja kannustavat meitä yhä parempaan yrittämiseen.

Saimme myös hyvää palautetta kehitysmahdollisuuksista ja -tarpeista ja ryhdymme niitä selvittelemään heti.

Kyselyn tulokset julkaistaan kotisivuillamme tuotapikaa - eli tässä.

Kiitämme nöyrästi palautteesta ja siitä että olette vaivautuneet vastaamaan kyselyymme.

27.10.2014 Sisälogistiikamessuilla vallankumouksellinen T2M-vaunu (Touch-to-Move)
19-20 marraskuuta esittelemme edistyksellisen laitteen, Expresso GmbH:n kehittämän vaunun, jota voi työntää "pikkusormella", ilman voimaa.

Tule katsomaan, ilmoittaudu messuille tästä.

17.10.2014 Asiakastyytyväisyystutkimus käynnistyi tänään
Rengastalo on pitkään tehnyt yhteistyötä johtavan myynti- ja valmennusyhtiön, Uranon, kanssa. Urano on aikaisemminkin, osana valmennusyhteistyötämme tehnyt meille asiakastyytyväisyystutkimuksia ja tänään käynnistyy uusi kierros.
Toivomme, että jos kysely tulee Sinulle, käyttäisit muutaman minuutin antaaksesi rehellistä palautettasi meille. Se auttaa meitä kehittämään toimintaamme jatkossa - kiitos! 

15.10.2014 Henrik Nyberg'llä 10 v täyteen
Henrik on ollut 10 vuotta Rengastalon palveluksessa, hoitaen kokoonpanoa, varastoa, sekä tavaran vastaanottoa ja pakkaamoa/lähetyksiä. Alkuvuosien vetoiset kellaritilat Mannerheimintiellä vaihtuivat valoisaan työympäristöön Lauttasaaressa 6 v sitten ja kymmenen vuotta on hurahtanut nopeasti, sanoi Henrik.
Merkkipaalua juhlittiin kakkukahveilla, kukilla ja asianomaisin lahjoin.

 

21.07.2014 Hautaustoimistojen tarpeisiin uusi porraskiipijä
CargoMaster-porraskiipijöistä on kehitetty erikoismalli, jonka avulla vainajan noutaminen kodista tms. helpottuu. Työ edellyttää vainajan asiallista käsittelyä ja kunnioittamista, mutta raskaaseen työhön on nyt myös apuväline, joka
sai erittäin positiivista huomiota Saksan hautaustoimistomessuilla toukokuussa (BEFA, International Funeral Trade Exhibition).
Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

20.02.2014 Asiakas arvioi Rengastaloa huippuarvosanoilla
Posti toi mukavan kirjeen; maailman johtava elintarvikkeiden kuitu- ja muovisuolien valmistaja, ViskoTeepak, arvioi Rengastaloa erinomaisin arvosanoin, katso liitettä.  
Emme voi muuta kuin nöyrästi kiittää - ja pyrkiä aina vain paremmaksi.

09.01.2014 Olemme mukana vuoden logistiikkatapahtumassa Sisälogistiikka 2014
Helsingin Messukeskuksessa marraskuussa.Linkki

09.01.2014 Parhaat muuttohuovat nyt meiltä
Meille on tammikuussa tulossa - ja tuli - erittäin laadukas muuttohuopa, 1350 g.
Tämä huopa suojaa ihan oikeasti muuttotavaroita, eikä vain peitä niitä.

16.12.2013 Joulutervehdys
Taas on mielenkiintoinen vuosi lähestymässä loppuaan. Kiitämme kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme ja toivotamme Teille kaikille mitä mukavinta joulun odotusta, Rauhallista ja Hyvää Joulua, sekä Onnea ja Menestystä Vuonna 2014.

16.12.2013 Tuemme Uusi Lastensairaala 2017-projektia 

Rengastalo on mukana tukemassa erittäin tärkeätä ja hienoa projektia, Uusi Lastensairaala 2017.

17-19.4.2013 Logistiikkamessut Tampereella
Rengastalo osallistuu tänäkin vuonna Logistiikkamessuille, jolla näytämme taas mielenkiintoisia uutuuksia - tervetuloa tutustumaan!  Osasto C 132.
Vältä pääsymaksua ja i
lmoittaudu etukäteen tästä:  Rekisteröinti

28.2.2013 Rolf Jansson eläkkeelle
Rolf on ollut Rengastalon palveluksessa yli 25 vuotta ja vaihtaa tänään kärry- ja pyörämaailman eläkeläisen askareisiin. Maassamme ei liene montaakaan, jos yhtään, henkilöä jonka tietämys alasta on verrattavissa Rolfin tietämykseen.
Kiitämme uskollista ja avuliasta konkaria ja toivotamme hänelle hyviä eläkevuosia!

16.2.2013 Uusi, mullistava tuote rengasalalle
Rengastalon kehittämä ja paljon kiitosta saanut rengaskärry on yhdistetty AAT:n valmistamaan CargoMaster akkukäyttöiseen porraskiipijään. Näin syntyi kahden edelläkävijäyrityksen mullistava tuote, porraskiipijä, jossa on rengaspihdit. Nyt asentaja saa yhdellä otteella rengaspinon kyytiin ja portaita ylös tai alas, sekä nokkakärrynomaisesti vietyä työpisteeseen tai varastoon. Helppoa! 

20.12.2012 Joulutervehdys
Kiitämme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta ja toivotamme Rauhallista ja Hyvää Joulua sekä kaikkea hyvää vuodelle 2013!
Olemme tänä vuonna tukeneet SPR:n, MLL:n ja YLE:n yhteistä Hyvä Joulumieli -keräystä.

15.12.2013 Rengastalo täyttää 80 vuotta
Rengastalo perustettiin 15.12.1932, eli täydet 80 vuotta tulee täyteen lauantaina 15.12.
Pannu on kuumana perjantaina klo 14-16, tervetuloa.

17.11.2012 Innovaatiopalkinto Tiller'lle
Ranskan pienrakennusyritysten ja rakennusartesaanien järjestö CAPEB on myöntänyt vuoden 2012 Innovaatiopalkinnon Tiller-kärrylle. Tiller on nerokas yhdistelmä nokkakärryä ja sähköistä nostinta. Ja sen saa Suomessa Rengastalolta.
Tutustu tarkemmin tästä.

24.9.2012 Jaakko Miikkulainen on nimitetty myyntipäälliköksi
Jaakko Miikkulainen, 35v. on nimitetty myyntipäälliköksi 1.10.2012 alkaen. Jaakolla on vahva B2B-puolen kokemus vaativista myyntitehtävistä.
Toivotamme Jaakon tervetulleeksi Rengastalolle!

21.9.2012 Hopeinen ansiomerkki Rolf Jansson'lle
Rolf Jansson on tänään ollut Rengastalon palveluksessa tasan 25 vuotta. Toimitusjohtaja Mikael Franck luovutti pitkäaikaiselle alan ammattilaiselle Kauppakamarin hopeisen ansiomerkin kunniakirjoineen, kukkia sekä juhlapäivän kunniaksi samppanjaa.

Rolf Jansson 25 v Rengastalon palveluksessa-web.jpg

1.8.2012 UUTUUS: MultiTrolley-pöydänsiirtovaunu
Rengastalo on saanut valikoimaansa toimistomuuttojen todellisen tehotyökalun, MultiTrolley-vaunun.
MultiTrolleyn avulla yksi henkilö pystyy hoitamaan isonkin konttoripöydän siirron paikasta toiseen - tai siirtämään sänkyjä, patjoja, sohvia, levyjä, tms. Katso valmistajan esittelyvideo tästä !    
MultiTrolley on kansainvälisesti patentoitu.   

1.8.2012 Rengastalo vahvistaa organisaatiotaan - Esa Sarjosalo liittyi joukkoomme
Esa Sarjosalo, 50, on aloittanut asiantuntijatiimissämme, hoitaen sekä asiakaspalvelua, myyntiä, että ostotoimintaa.
Esa on toiminut lähes 30 v vaativissa myynti- ja johtotehtävissä teollisuus- ja investointituotteiden parissa.
Toivotamme Esan tervetulleeksi joukkoomme.   

11.6.2012 Asiakastyytyväisyystutkimus 2012
Urano Oy suorittaa Rengastalolle asiakastyytyväisyystutkimuksen kesäkuussa 2012. Tarkoituksena on selvittää Rengastalon vahvuudet ja heikkoudet, joiden seurauksena voimme kehittää toimintaamme.
Sen vuoksi on hyvin tärkeätä että mahdollisimman moni vastaa kyselyyn. Kyselyn kautta meille voi myös jättää terveisiä, nimettömästi.
Kiitos etukäteen.   

8-12.5.2012 Kuljetus- ja Logistiikkamessut Helsingissä
Osastollamme vierailee keskiviikkona ja torstaina päämiehemme AAT:n tuotepäällikkö, joka esittelee akkukäyttöisiä porraskiipijöitämme. Tule selvittämään mikä laite sopii teidän käyttöönne parhaiten - tai tule muuten vain katsomaan miten laite toimii. Tervetuloa Halli 6, osasto g93. 

Esillä on myös sähköhissillä toimiva nokkakärry Tiller. Tiller on laite, jolla turvallisesti voi nostaa laatikon (max 75kg) suoraan pöydälle tai hyllylle, tai jolla voi nostaa autonrenkaan asennusta varten hallinosturissa olevan auton kohdalle - tai jolla yksi henkilö voi asentaa uuden ikkunan paikalleen. Mahdollisuuksia on lähes rajattomasti ja lisälaitteita kehitetään jatkuvasti.  

17.4.2012 Maailman huipputuotteita Rengastalon valikoimaan
9-12.5.2012 esittelemme Kuljetus- ja Logistiikkamessuilla uusia tuotteitammme, joita ovat;
-  japanilaiset PRESTAR-lavavaunut, hienostuneet, kestävät, markkinajohtajat Japanissa. Nyt meiltä.
-  taiwanilaiset Hua Shoa-hyllyvaunut, joiden rakenne ja materiaalit tekevät niistä ylivoimaisen lujat ja kestävät (ja eniten kopioidut). Huippulaatuisilla pyörillään ne ovat hiljaisimmat ja kevyimmin liikkuvat.
-  WESCO:n raskaan sarjan nokkakärry kassakaappien tms. siirtoon - kantavuus 500 kg.
-  täysin kokoontaittuva "Piccolino"-tyyppinen alumiinikärry, jonka kantavuus on 250 kg.
-  ja muutama muu tuote, joka lyö käyttäjän ällikällä!  

09.02.2012 Palkkaamme lisää henkilökuntaa
1.  Haemme myyntityöhön yhtä henkilöä, jonka tehtävänä on Rengastalon tuotteiden myynti pääkaupunkiseudun ulkopuolella.
2. Haemme toimistoomme yhtä henkilöä, jonka tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu, myyntityö, sekä ostotoiminta/yhteydenpito päämiehiimme. 
TEHTÄVÄT ON TÄYTETTY - KIITOS KAIKILLE HAKIJOILLE!

 

13.01.2012 Rengastalo on mukana Logistiikkamessuilla 9-12.5.2012
Helsingin Messukeskuksessa on Logistiikka - Kuljetus 2012 näyttely, jossa voit tutustua Rengastalon laajaan valikoimaan kuljetusvälineitä - ja uutuuksiimme. Katso Logistiikkamessut

 

20.12.2011 Toivotamme kaikille Hyvää Joulua!
Emme tänäkään jouluna lähetä joulukortteja, vaan tuemme Lastenklinikoiden Kummit-keräystä, sekä Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hyvää Joulumieli-keräystä.  Katso joulutervehdyksemme tästä.

19.10.2011 Kaapinsiirtovaunu Move Mate on jokaisen toimistomuuttajan unelma
Move Mate nostaa jopa 750kg painavan kaapin, laatikon tms. suoraan lattialta siirtoa varten.
Haarukoiden leveys voidaan helposti säätää ja erikoisrakenteensa ansiosta haarukat tarttuvat kaapin tai laatikon pohjasta, jonka jälkeen kuorma voidaan pumpata ylös kuten pumppukärryssä. Nerokkaan yksinkertaista! Lataa esite tästä.  

17.10.2011   Tampereen Logistiikkamessut olivat suuri menestys !
Kolmipäiväiset messut eivät mene historiaan koonsa puolesta, kävijöitä oli n. 4200. Sen sijaan messut tuntuivat houkutelleen nimenomaan alan ammattilaisia kiitettävästi ja Rengastalon uutuudet herättivät todella suurta kiinnostusta.
CargoMaster-porraskiipijät, Move-Mate kaapinsiirtovaunu, Expresson uusi kätevä alumiinikärry, sekä hyvin istuvat nostovaljaamme saivat osakseen ansaittua huomiota, kuten myös rengaskärrymme.
Lisätietoja uutuuksista tulee kotisivuillemme aivan lähiaikoina.
KIITOS kaikille kävijöille!
 

Osasto_Logistiikkamessut_2011_web.jpg

21.9.2011  CargoMaster porraskiipijät Rengastalon valikoimassa
Rengastalo on sopinut johtavan porraskiipijävalmistajan, Saksalaisen AAT Alber Antriebstechnik GmbH:n kanssa porraskiipijöiden edustuksesta ja jakelusta Suomessa. CargoMastereissa on ennen näkemättömiä oivalluksia helpottamaan ja turvaamaan raskaiden tuotteiden käsittelyä.
Katso http://www.aat-online.de/en_transporttechnik/
Esittelemme CargoMasterit  Tampereen Logistiikkamessuilla 12-14.10.

 

25.5.2011 Rengastalo on mukana Logistiikka 2011-messuilla Tampereen Pirkkahallissa 12-14.10.2011
Tule tutustumaan Rengastalon tuotteisiin - ja uunituoreisiin uutuuksiin Suomen markkinoilla. Meitä on helppo löytää, koska olemme ensimmäisen käytävän päässä, kulmapaikassa, osasto A 122. Tervetuloa!   www.logistiikkamessut.fi  

30.3.2011 Teollisuuden Näytelehti kertoo Rengastalosta
Teollisuuden Näytelehti nro 5/2011 esittelee näyttävästi Rengastaloa

22.3.2011 Historiallisia esitteitä 30- ja 40-luvuilta
Rengastalon vanhoja esitteitä on löytynyt Suomen Kansallisarkistosta. Niissä esitetään loistavia teknisiä uutuuksia, "suurtehoajoneuvoja", kuten puoliautomaattisella kippilukolla varustettuja hevoskärryjä. joissa on vieläpä "sähköhitsit". Todellinen koko perheen yksihevosvoimainen voimapesä. 
Tiedosto on iso, mutta se latautuu tästä.   

22.3.2011 Suomen ensimmäiset talvirenkaat?
Olet ehkä miettinyt miksi yrityksen nimi on Rengastalo, vaikka meillä ei ole autonrenkaita. Syy on yksinkertainen: yritys oli alussa nimenomaan kumipaja, joka korjasi ja itse valmisti autonrenkaita - ja toi maahan Firestonen renkaita - kunnes ryhtyi valmistamaan erilaisia kärryjä. Alkuaikojen erikoisuuksiin kuuluivat talvirenkaat, ehkä jopa Suomen ensimmäiset. Niistä meillä on vielä asiakkaiden kiitoskirjeitä 30-luvun puolivälistä, joten melkoisen mullistavasta asiasta oli kyse. Tästä löydät talvirengasesitteen vuodelta 1936.

01.3.2011 Suosittu Piccolino sai ison veljen
Laadukas, kokoontaitettava alumiinikärry Piccolino sai ison veljen, kun Rengastalon tuotevalikoima laajeni 125 kg kantavalla Piccolinolla. Yhtä pieni ja näppärä, yhtä toimiva, mutta yli 1,5 kertaa kantavampi malli on nyt saatavissa suoraan varastostamme. Katso uusi Piccolino L 125

20.12.2010 Hyvää Joulua
Tänä vuonna Rengastalo on antanut lahjoituksen Lastenklinikoiden pienille potilaille. Katso Rengastalon joulutervehdys tästä: Lastenklinikoiden Kummit

13.10.2010 Rengastalon uudet kotisivut on avattu
Asiakaskyselyssä viime keväänä saimme palautetta kotisivumme ulkonäöstä ja toimivuudesta. Käynnistimme korjaavat toimenpiteet, jotka nyt ovat käytettävissänne. Tavoitteena on helpompi käyttö ja tuotteiden selkeämpi esittely. Toivomme sivujen vastaavan tarpeitanne, mutta otamme mielellämme vastaan ehdotuksia ja toivomuksia. Helpoiten lähetätte ne meille s-postitse info@rengastalo.fi 

24.5.2010 Rengastalon asiakkaat  ovat hyvin tyytyväisiä
Urano Oy suoritti toukokuussa asiakaskyselyn, tavoitteena kartoittaa Rengastalon vahvuudet ja heikkoudet. Tulokset ovat myös pohjana sille kehitysohjelmalle, josta Rengastalo ja Urano ovat sopineet vuodeksi eteenpäin. Urano on johtava myynnin ja johtamisen valmennusyritys, jonka vahvuus on oivaltava ja asiakassopeutettu prosessi. Katso kyselyn tulokset tästä.   Tutustu Uranoon.

21.5.2010 Nils-Eric Kullberg 90 v.
Rengastalon entinen osakas ja pitkäaikainen toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja, Nisse Kullberg, täyttää tänään 90 v. Nisse aloitti työnsä Rengastalolla 1940-luvulla ja osti yrityksen vuonna 1952!
Rengastalo onnittelee hyvässä kunnossa olevaa päivänsankaria ja toivottaa monia hyviä vuosia - käymme tietysti esittämässä tervehdyksemme myös henkilökohtaisesti. 

8.4.2010 Uusi kätevä kiinnityshihna - vain Rengastalolta
Rengastalo on tuonut uuden kiinnityshihnan markkinoille. ERGO Pikakiinnityksen avulla voi todella nopeasti sitoa kuljetettavat isommatkin tavarat, jääkaapit, mattorullat, kaapit, tms. nokkakärryyn - ja yhtä nopeasti irrottaa ne. Saatavissa kahta pituutta, 1,5 m ja 2,5 m. Katso esite.  

20.1.2010 Rengaskärryperhe on saanut uusia jäseniä
Loistavan vastaanoton saanut rengaskärrymme, RT 134/260IM on saanut kaksi "veljeä", RT 134X/260IR, sekä alumiinisen, ison rengaskärryn Expresso 5468 1025.
-    RT 134X:ssä on ergonomiset pukinsarvikahvat, kuulalaakeroidut renkaat, ERGO jalkavipu ja muita yksityiskohtia.
-    Expresso 5468 1025:ssä on yli 90 cm avautuva rengaspihti, sekä puhkeamattomat, kuulalaakeroidut renkaat. Tällä kärryllä käsittelet myös isoja renkaita - tai 8 tavallista rengasta.
Katso tarkemmin tästä: RT 134X   ja tästä  Expresso 5468 1025

15.10.2009 Kaasupullokärry RT 412 on uusittu
Kaasupullokärryn rakennetta on paranneltu:
- kaasupulloille on paremmin tilaa ja niiden laittaminen kärryyn on helpompaa.
- aisat on pidennetty, jolloin kärryn käsittely on helpompaa.
- kärryn runkoon on integroitu nostosilmukka, joka on hyvin käsillä.
Tutustu tästä: RT 412 

3.9.2009 Lauttasaaren Yrittäjät vierailivat Rengastalolla
Lauttasaaren Yrittäjät tutustuivat Rengastalon liiketoimintaan, tuotteisiin ja uusiin tiloihin. Verkottumista ja ideoiden vaihtamista palveleva tapaaminen oli ensimmäinen laatuaan ja tarkoituksena on jatkaa niitä säännöllisesti. Tarjolla oli pikku purtavaa ja juotavaa - tunnelma oli erittäin hyvä. Kiitos vieraille!  

21.8.2009 Rengastalo toi markkinoille yhdistelmäkärryn
Rengastalo on tuonut markkinoille kätevän, monikäyttöisen nokkakärryn, jossa yhdistyy kolme eri tuotetta: tavallinen nokkakärry, nokkakärry tukipyörästöllä ja lavavaunu - kaikki yhdessä. Muodonmuutos sujuu muutamassa sekunnissa. Tuotenimi heijastaa tuotteen muunneltavuutta, yksi-kaksi-kome.
Tutustu uutuuteen tästä: RT 124/1-2-3 

7.1.2009 Rengastalo muutti Lauttasaareen
Rengastalo on viettänyt 57 onnellista vuotta Töölössä, Mannerheimintiellä, jonne yritys muutti kesällä 1951. Keskeinen sijainti ei muuta sitä tosiseikkaa, että asuintalon kellaritilat eivät enää palvelleet tuotteiden varastointia ja kokoonpanotoimintaa tehokkaasti, vaan oli etsittävä uudet tilat.
Ne löytyivät Lauttasaaresta, jossa 7.1.2009 avattiin uusi valoisa myymälä ja varasto. Nyt tuotteiden luovutus toimii myös lastauslaiturin kautta ja ympäristössä on autoillekin pysäköintitilaa. Tervetuloa.  
Näin löydät meille: Yhteystiedot