Maan vanhin kuljetusvälineiden erikoisliike - perustettu 1932

Rengastalo Oy Puh. (09) 454 2670  info@rengastalo.fi
Ota yhteyttä
Yritysesittely
Toimitusehdot
      

Ensiluokkaisuus intohimona

Rengastalo on perustettu vuonna 1932 ja on Suomen vanhin kuljetusvälineiden erikoisliike. Kuljetusvälineemme ovat omaa suunnitteluamme ja Suomessa valmistettuja. Näin voimme olla varmoja siitä, että laatu ja toiminnallisuus vastaavat Suomalaisten käyttäjien tottumuksia ja odotuksia.

Oman valmistuksemme lisäksi tuomme maahan mm. huippulaatuisia Expresso-alumiinikärryjä Saksasta, sekä japanilaisia PreStar-lavavaunuja. Molemmat ovat markkinajohtajia omissa maissaan ja kansainvälisestikin ehkä parasta mitä saa.
Saksalaiset akkukäyttöiset CargoMaster porraskiipijät ovat nekin käytettävyydeltään ja turvallisuudeltaan ehdotonta maailman huippua.
   
Meillä on myös kattava valikoima kaluste- ja teollisuuspyöriä alansa parhailta valmistajilta, Swede-Wheel, Mannerin Konepaja, Gross-Froehich, Rhombus yms. Pyörävalikoimamme on kokonaisuudessaan maan suurimpia.

Autamme asiakkaita löytämään yhä parempia ratkaisuja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Olemme sekä kiitollisia, että ylpeitä siitä, että alan johtavat yritykset ja ammattilaiset kääntyvät puoleemme hakiessaan uusia ratkaisuja.

Tällä sivustolla esitetyt tuotteet ovat vakiotuotteitamme, tilauksesta valmistamme juuri Sinulle sopivan kuljetusvälineen, kärryn, vaunun, tms. kustannustehokkaasti ja nopeasti. Klikkaa välilehteä "Räätälöinti", niin pääset katsomaan joitakin esimerkkejä räätälöidyistä tuotteista.

Alan johtavana yrityksenä tavoitteenamme on tarjota Sinulle alan parhaat tuotteet ja parasta asiakaspalvelua. Uudet ja valoisat toimitilamme Helsingin Lauttasaaressa ovat myös osa parempaa asiakaspalveluamme. Pitkät perinteemme, kokemuksemme ja ammattitaitomme ovat käytettävissäsi - yli 85 vuoden ajalta.

Mikael FranckYhteydenotto meille voi olla päiväsi paras teko.

Mikael Franck
Toimitusjohtaja

 

Vanhoja esitteitä:     Hevosvankkurit  Ensimmäiset talvirenkaat
Lataa Kansallisarkistosta alkuperäinen Hevoskärryesite

Historiaa

Rengastalon vanha toimipiste

Vuonna 1932 nuoressa Suomen tasavallassa tapahtui paljon. Mäntsälässä valmisteltiin kapinaa, kieltolaki äänestettiin kumoon kansanäänestyksellä ja perustettiin Oy Alkoholiliike Ab. Vaikka yhteiskunnassa kuohui, vireän maan talouselämän pyörät rullasivat vauhdilla. 

Aika oli suotuisa myös uusille liikeajatuksille. Pyöriä pyörittämään tarvittiin pyöriä. Tämän ymmärsi Harry Siikava ja perusti tänä maamme historiaan jääneenä vuonna yrityksen O.Y. Siikava & Kump., joka nyt tunnetaan nimellä Rengastalo Oy. Yrityksen, joka sananmukaisesti on ollut mukana pyörittämässä osaltaan maamme talouselämää lukuisilla eri toimialoilla.

Oikea pyörä oikeaan paikkaan. Tämä ohjenuora aina mielessä Rengastalo paneutui asiakkaiden ongelmiin. Niin löysivät paikkansa maatiloille maitokärryt, tuotantolaitoksille nostovaunut sekä varastokärryt ja sairaaloihin omat erikoistuotteensa.

Kuluneiden 80 vuoden aikana tuskin yksikään suomalainen on välttynyt näkemästä Rengastalon tuotteita. Näihin vuosiin on mahtunut paljon, niin maamme historiassa kuin yrityksenkin toiminnassa. Sukupolvet ovat vaihtuneet, mutta kuten tiedämme, valtakunnassa on kaikki hyvin. 
Niin myös Rengastalossa.

Vuosi 2012 oli juhlavuotemme, mutta työ jatkuu ja pyrimme näyttämään myös käytännössä mihin alan kunniakkaimmat perinteet velvoittavat.